Selamat Datang!

Salam stylo kawan2 sekalian!

Selamat datang saya ucapkan ke Butik Muslimah Stylo (BMS), sebuah butik maya yang bertapak di Facebook dan kini berada di WordPress!

BMS menyediakan pelbagai jenis produk untuk muslimah bergaya sederhana sakan (tidak berlebih-lebihan) supaya kelihatan menarik, kemas, trendy, stylo tetapi ringkas, sederhana dan sedap mata memandang.

Produk utama BMS ialah t-shirt jenama SIK Clothing yang dibawa dari Bandung, Indonesia. Pihak BMS juga sedang mengusahakan produk-produk dan aksesori lain seperti kerongsang, perhiasan mutiara dan sebagainya. Malah kami juga sedang merancang untuk menjual novel-novel second hand yang popular.

Misi BMS adalah untuk memartabatkan ketrampilan muslimah supaya tidak dipandang rendah dan diperlekehkan. Sebagaimana maksud hadith, “Kebersihan sebahagian daripada iman.”

Pakaian yang cantik, tidak selekeh dan tidak pula berlebih-lebihan adalah amat sesuai untuk muslimah. Manakala aksesori yang cantik dan sederhana menyerlahkan lagi gaya muslimah tanpa perlu berhabis ribuan ringgit.

Jualan dibuka sekarang, selamat membeli-belah di Butik Muslimah Stylo!

Salam santun;

Azzah AR
BMS Caretaker

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: